Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η επίθεση της κυβερνήσεως στην Δικαιοσύνη, τις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

 Η επίθεση της κυβερνήσεως στην Δικαιοσύνη, τις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

Η Ελληνική κοινωνία οδεύει, σε παράλληλες τροχιές, με το κράτος, σε έναν αναπόφευκτο μαθηματικώς Γολγοθά, ο οποίος θα οδηγήσει στον καθολικό ενταφιασμό. Ο βιαιότατος κλονισμός εκ βάθρων της Ελληνικής κοινωνίας υπό το καθεστώς της συνεχιζόμενης κατοχής από την τρόϊκα και της μνημονιακής πολιτικής, την οποία υπηρετούν σε ακραία μορφή οι τρείς καμπαλέρος, θα επέλθει εντονότερος από τον επόμενο μήνα.
Ο κοινωνικός ιστός διαρρηγνύεται όλο και περισσότερο και διευρύνονται οι ανισότητες. Η λεηλασία και η κλοπή μισθών, συντάξεων και εισοδημάτων πάσης φύσεως της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων συνοδεύεται τώρα και από την έναρξη της κατάρρευσης της δημόσιας υγείας, στόχος που υπηρετείται μεθοδικά μέσω της ίδρυσης και δράσης του ΕΟΠΥΥ και όλων των κοινωνικών παροχών.
Επαίρονται ανοήτως οι πολιτικοί των κυβερνητικών κομμάτων για το γεγονός ότι δεν υποχωρούν σε καμιά κοινωνική ομάδα, δεν ικανοποιούν κανένα λαϊκό αίτημα, αλλά αδιαφορούν και δεν αντιλαμβάνονται ότι δια του τρόπου αυτού υπονομεύουν τη δημοκρατία.
Η εκ του συστήματος της πολιτικής εξουσίας επίθεση εναντίον των δικαστών (του τρίτου Συνταγματικού πυλώνα), των Ενόπλων Δυνάμεων (η εδαφική ακεραιότητα και η ανεξαρτησία της χώρας), και των Σωμάτων Ασφαλείας (η εσωτερικά ασφάλεια και η τάξη) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. Οι πολιτικάντηδες δια της μεθοδικής καταλήψεως του κράτους από το κόμμα, επιθυμούν…
σφόδρα, την δικαιοσύνη, τις  Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, να τα καταστήσουν δημοσιοϋπαλληλίσκους, χωρίς ουδεμία ισχύ η οποία πηγάζει εκ του Συντάγματος και των νόμων, για να τους καθυποτάξουν ως ανίσχυρους και ως ζήτουλες έρμαια της πολιτικής τους βουλιμίας.
Όλοι υποβαθμίζονται ακόμη και οι Ένοπλες Δυνάμεις για να καταστεί η χώρα από χώρα περιορισμένης κυριαρχίας, σε χώρα υπό την κυριαρχία άλλης ξένης χώρας.
Η καθυπόταξη όλων αυτών σημαίνει και κάτι άλλο. Ότι η δημοκρατία στην οποία θα ζήσουν οι εξουθενωμένοι Έλληνες θα είναι καθ’ επιταγή των κυβερνώντων, εις βάρος του πολίτη γενικώς, ο οποίος δεν θα έχει δικαιοσύνη, ασφάλεια, κοινωνικές παροχές και ούτε χώρα.
Εκεί θέλουν να μας πάνε.
syndesmos71
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου