Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΤΟΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.....ΓΙΑΤΙ ;;;;;

Πόλεμος ανακοινώσεων Ντόρας-ΚαρατζαφέρηΣε συνέντευξή της στο Mega, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε για τα στελέχη του ΛΑΟΣ ότι «δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά», κάτι που προκάλεσε την αιχμηρή τοποθέτηση του κ. Καρατζαφέρη, που κάλεσε την πρώην υπουργό Εξωτερικών «να συγκρατεί την πικρία της».
«Σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της απαξίας»
«Πολλές φορές συμβαίνει οι παραγιοί να αυτονομούνται και να τραβάνε μπροστά, ενώ τα φυσικά παιδιά να υστερούν. Κάνε τον πόνο σου φιλότιμο και σκέψου την κατάσταση που βρίσκεσαι. Ακόμα και παραδοσιακοί σου φίλοι, εγχώριοι και υπερατλαντικοί, σε έχουν εγκαταλείψει στον σκουπιδοφάγο της απαξίας. Κάτι πρέπει να φταίει», προσέθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.
«Ποιος μίλησε; Α, εσείς! Δεν έχει καμία σημασία»
«Η αλήθεια είναι σκληρή. Η υβριστική απάντηση του κ. Καρατζαφέρη δικαιώνει απολύτως την πρωινή τοποθέτηση της κ. Μπακογιάννη», απάντησε με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία.
Μάλιστα, η Δημοκρατική Συμμαχία αναφέρει: «Ισχύει αυτό που έχει πει κάποτε παλιός κοινοβουλευτικός μιλώντας στη Βουλή για έναν βουλευτή που τον εξύβρισε: «Ποιος μίλησε; Α, εσείς! Δεν έχει καμία σημασία!».
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό στη σελίδα του Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου