Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Γκάνα να σκορπίζουν τον καρκίνο

Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι Γκάνα να σκορπίζουν τον καρκίνο


Σκληρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε χτες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε στην ομιλία του στην Χαλκιδική  ότι μας έχουν βάλει στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, ενώ έκανε λόγο για τα «χαράτσια» που τα άφησαν ηθελημένα για μετά τις εκλογές.

«Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και του Συμπιλίδη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα ισότιμη στην Ευρώπη των εθνών. Τώρα Σαμαράς και Βενιζέλος μας έχουν στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, της Μέρκελ και του Σόϊμπλε», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Αναφέρθηκε και στις εισπρακτικές εταιρείες για τις οποίες είπε:  «Θα κόψουμε το χέρι των εισπρακτικών εταιρειών. Δεν θα τους αφήσουμε να πειράξουν την περιουσία –δημόσια και ιδιωτική- κανενός Έλληνα και καμίας Ελληνίδας».

Αναφερόμενος στα χαράτσια που έρχονται μετά τις εκλογές, ο Πάνος Καμμένος παρότρυνε τους πολίτες να πάνε στις εφορίες να ρωτήσουν τι έρχεται μετά τις 17 Ιουνίου: «Επισκεφθείτε τις εφορίες σας και ρωτήστε τι θα πληρώσετε μετά τις εκλογές. Ενώ έχουν πρόβλημα εσόδων, έδωσαν παράταση ένα μήνα στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τα μέσα Ιουλίου, με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια».

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρότεινε ακόμα να υπάρξει ηλεκτρονική βίζα για τις χώρες εκτός Σένγκεν, ενώ τάχθηκε για άλλη μια φορά κατά των μειώσεων στους μισθούς λέγοντας ότι «δε θα γίνουμε υπάλληλοι των 300 και 400 ευρώ».

Αναφέρθηκε όμως και στην εξόρυξη χρυσού από τα ορυχεία της Χαλκιδικής, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι μόνο «οι επιχειρήσεις που θα διασφαλίσουν τους περιβαλλοντολογικούς όρους θα πάρουν άδεια. Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν είμαστε Γκάνα να σκορπίζουμε καρκίνο στους εργαζόμενους και τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου